Auto's, Vakantie

Ervaring laadstations

In deze blog delen wij onze ervaringen van de verschillende laadstations die wij bezoeken in Nederland en Belgie

Nederland

  1. A27 Utrecht richting Breda – afslag tankstation de Kroon. De Kroon is een BP tankstation die er goed verzorgd uitziet. Deze afslag heeft daarnaast 3 laadpaal aanbieders, namelijk Fastned, Allego en Ionity. Bij aankomst zie je direct de Fastned al staan (rechts aanhouden). De Allego zit iets verder doorrijden bij de entree van de BurgerKing en voor de Ionity moet je rechts aanhouden (achter de burgerKing langs) om vervolgens een klein straatje naar links het pleintje op te rijden. Bij de Fastned locatie staan veel vrachtwagens geparkeerd. De Burgerking is op een zeer korte wandelafstand over de stoep langs alle vrachtwagens. De fastned locatie heeft 4 oplaadpalen en een dak. De allegorische en de ionity laadpalen (2x) hebben geen dak. De Burgerking zit in een zeer verouderd gebouw waar je binnen kan zitten (volgens mij was in dit gebouw voorheen ook een LaPlace/AC maar is nu dicht) met buiten een klein terras. De toiletten hebben we niet getest. Informatie over de laadsnelheid van de verschillende aanbieders .

Belgie

A12 Antwerpen – Wilrijk (vlakbij A12) Sparki. Deze Sparki zit op hetzelfde terrein als de Esso. Voor een hapje/drankje is er op wandelafstand een Shell winkeltje. De laadpalen zijn niet overdekt en er is geen mogelijkheid om buiten te zitten. Adres: Boomsesteenweg 28, 2610 Antwerpen. Snelheid volgens Sparki 300KWH.

E40 – A3 Everberg (richting Brussel – Leuven) Fastned. Adres: A3, 3078 Kortenberg. 4 laadstations met Dak erboven. Geen mogelijkheid om iets te eten/drinken te kopen en geen mogelijkheid om buiten te zitten ook geen toilet. Grote vrachtwagenparking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *