Lifestyle, gezondheid en ontspanning, Vakantie

Dopper Drinkfles

Iedereen kent ze inmiddels wel, de dopper flessen. Het grote voordeel: je kan de fles hergebruiken en bij je dragen zodat je altijd water bij je hebt. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten. Het kleine formaat is ideaal om mee te geven naar school. De kids kunnen zelf het flesje vullen als deze leeg is. Voor mezelf heb ik liever het grotere model omdat ik niet altijd een kraan bij de hand heb onderweg.

dopper drinkflessen

Het nadeel van Doppler vond ik vroeger dat er toch nog wel een plastieken smaak aan het water zat. Maar Doppler kwam dan met een nieuw type op de markt gemaakt van RVS. Problem solved!

Sinds enige maanden heb ik echter een nieuwe favoriet van Doppler. De dubbelwandige Dopper (Dopper insulated)! Deze Dopper houdt mijn water de hele dag koud. Zelfs als deze buiten in het zonnetje staat, echt waar! Dopper insulated is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ik ga voor wit. Als je Dopper dan toch in de zon staat per ongeluk, dan weerkaatst de witte kleur de zon.

En, ook super handig voor mensen met baby’s die flesvoeding onderweg moeten maken. Doe kokend water in je ene Dopper, doe koud water in je andere Dopper en als het tijd is om een flesje te maken doe je een klein laagje heet water samen met koud water in het flesje (samen met de melkpoeder) en klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *