Lifestyle, gezondheid en ontspanning, Vakantie

Trampolineparken

Na het succes van de indoor speelparken, winnen de indoor trampolineparken nu aan populariteit. Er is steeds meer keuze en wij geven hier onze ervaringen en reviews van degene die we tot nu toe bezocht hebben.

Jumpsquare Nieuwegein

Bereikbaarheid Jumpsquare Nieuwegein

Jumpsquare Nieuwegein ligt in de provincie Utrecht, centraal in Nederland en hebben wij begin juli 2021 bezocht. De reservatie van de ticket hebben wij gedaan via de website van Jumpsquare Nieuwegein.

Jumpsquare Nieuwegein is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeerplek op de eigen parking.

Ontvangst Jumpsquare Nieuwegein

Bij binnenkomst valt de entree deur ons op. Dit is een zware deur, met als voordeel dat (jonge) kinderen niet gemakkelijk zelf de deur kunnen opendoen om zelfstandig de parking op te lopen. Dit is een grote plus qua veiligheid. De levering van goederen voor de horeca wordt door dezelfde deur gedaan. Tijdens leveringen wordt de deur wel opengezet. Prima voor de ventilatie, maar kinderen kunnen dan wel gemakkelijk naar buiten.

Ontvangst Jumpsquare Nieuwegein

De kassa’s zijn direct bereikbaar in de entree. De ontvangst was zeer vriendelijk. Bij aanmelding krijgt het kind jumpsokken en moet je de waiver invullen i.v.m. aansprakelijkheid. Het invullen van de waiver wordt digitaal via je mobiel gedaan. Heb je dit al een keer gedaan, dan hoef je deze niet opnieuw in te vullen. De jumpers krijgen een gekleurd bandje om.

De ervaring

Het springen gebeurt in blokken. Via een groot scherm wordt aangegeven welk blok (kleur) mag springen en hoe lang ze nog mogen. Zonder kaartje mag je niet het trampoline gedeelte op en hier wordt goed op gecontroleerd. Ouders mogen niet mee het trampolinepark in. Er zijn heel veel verschillende trampolines en ook een groot aantal mega trampolines waar je heel hoog op kan springen.

Ook zijn er obstakels/attributen waar je op en af kunt springen, zoals de muur. Deze is niet heel hoog dus ook voor kleinere kinderen al leuk om op te springen.

Airparc

Nieuw is een heel groot airparc met allemaal oppomp attracties. Dus ook voor kleinere kinderen is er veel te beleven.

Horeca en zitgedeelte

Er zijn een groot aantal tafeltjes en er is een balie waar je eten en drinken kunt bestellen. Van water, ijsjes, kannen limonade, snoep, chips tot patat. Boven is er ook een mogelijkheid om te zitten en heb je een leuk overzicht op het spektakel. Ik vermoed dat dit gedeelte specifiek voor kinderfeestjes is.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kan je hier prima houden. Op het moment dat wij er waren waren er zeker vijf kinderfeestjes aan de gang. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in het park en aan tafel staan de kannen drinken klaar.

Toiletten

De toiletten waren goed onderhouden en schoon.

Beoordeling: zeer positief!

Advies: 1 uurtje springen is misschien net te kort, maar je kan ook 1,5 uur boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *