Lifestyle, gezondheid en ontspanning

Paingone Qalm- update

We zijn inmiddels enige maanden verder en ik wil jullie op de hoogte houden van mijn ervaring en gebruik van Paingone Qalm. De afgelopen maanden heb ik meerdere aanvallen van migraine gehad. De Paingone Qalm heb ik altijd bij mij in mijn handtas om deze tijdens een aanval direct te kunnen gebruiken.

Start migraine aanval. Zodra ik een aanval voel opkomen doe ik direct mijn Paingone Qalm op. Ik gebruik altijd het hoogste standje (door meerdere malen op de + te drukken). De sessie duurt een uur. Aan het einde van het uur hoor je een piepje. De sessie zelf is alles behalve prettig en ik ben altijd blij als ik het piepje hoor. De sessie zelf voelt aan alsof er iemand constant hard op jee hoofd aan het duwen is.

Na de sessie is mijn oorspronkelijke migraine aanval op de achtergrond verdwenen. Dus het is voor mij zeker de moeite waard om de sessie te doen. Ook doe ik wel eens meerdere sessies op een dag, als de pijn weer erger wordt.

De plakstrip

Ik maak mijn voorhoofd altijd goed schoon en nat voordat ik de Qalm op doe. Ook gebruik ik de hoofdband om deze goed op z’n plaats te houden. Tot nu toe werk ik nog steeds met de eerste plakstrip. Deze plakt wel minder, maar met de hoofdband erbij blijft deze nog wel goed op zijn plek zitten.

Het uiterlijk

Ook op kantoor draag ik de Qalm met hoofdband tijdens een migraine aanval. Het blijft een gek gezicht en ik probeer eigenlijk tijdens deze sessie geen mensen tegen te komen 🙂

Oordeel: ++++

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *