Lifestyle, gezondheid en ontspanning

Moonbird app

In deze blog heb ik jullie de Moonbird laten zien en in de tweede blog heb ik mijn eraring na een paar maanden gebruik beschreven. In onderstaande blog vertel ik wat meer over de Moonbird app zelf.

De Moonbird hoeft NIET met de app gebruikt te worden. De app geeft wat meer mogelijkheden om met Moonbird te gebruiken. Je hebt wel een Moonbird nodig om de app te kunnen gebruiken, want anders kom je niet verder dan het aanmeldscherm. Na het opstarten log je in met een gebruikersnaam en wachtwoord en connecteer je met je Moonbird. Na het verbinden met je Moonbird krijgt je het hoofdscherm. De batterij status van Moonbird wordt hier op op weergegeven.

Je kan direct op de knop choose an exercise klikken om een snelle sessie te starten. In deze sessie kan je vooraf bepalen hoe lang deze duurt.

Je kan ook naar de optie guide gaan. Hier kan je een sessie kiezen van een bepaald duur over een bepaald onderwerp. Let op dat je mobiel zich op het juiste type WIFI zich bevind, of werk met mobiele data, anders werkt voice niet (zie ook dit blog).

Voordat je een sessie start kan je aangeven hoe je je op dit moment voelt. Dit kan je ook overslaan door op SKIP te klikken.

Moonbird app Check in

Een voice guided sessie in werking. Deze kan je tijdens de sessie pauzeren en daarna annuleren.

Bekijk je statistieken in de stats

Via het settings menu kan je je instellingen van de Moonbird wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *